Art. 01 Inleiding

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van muziekproductie.com.

 

Vestigingsadres:

Veeteeltstraat 21

1097 WL Amsterdam

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 06-33933301

KvK-nummer: 09202125

BTW id: NL001905668B19

Website: https://muziekproductie.com

Website shop: https://muziekproductie.com/boek

 

Art. 02 Leveringstermijn

2a. Een bestelling die betaald is en op voorraad is, wordt doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

2b. Een bestelling wordt verwerkt nadat de volledige betaling is ontvangen.

Art. 03 Overmacht

3a. Het kan voorkomen dat een product niet direct uit voorraad leverbaar is. Als de verwachte levertijd meer dan 30 dagen is, wordt u op de hoogte gesteld en kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Reeds betaalde bedragen worden dan binnen 30 dagen gecrediteerd.

3b. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat een product niet meer leverbaar is en/of vervangen wordt/gaat worden door een nieuw. Indien niet meer leverbaar, dan wordt dit bekend gemaakt en ontvangt men het daarvoor betaalde bedrag retour.

Art. 04 Betaling

Betaling van de producten dient vooraf te geschieden via iDeal.

Art. 05 Annuleren

Zolang de betaling nog niet is voldaan en verwerkt, kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden.

Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden via een derde partij (iDeal of Paypal) zijn er kosten aan muziekproductie.com doorberekend voor zowel de betaling als de creditering. Het totaalbedrag van de order zal dan worden gecrediteerd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen, echter verminderd met administratiekosten ivm kosten die aan de VSSD zijn doorberekend.

Zodra de bestelling is verzonden is art. 6 van kracht.

Art. 06 Retouren

De klant heeft het recht producten binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet “kopen op afstand”. De klant dient muziekproductie.com voorafgaand aan de retourzending middels email op de hoogte te stellen. De retourbetaling betreft het aankoopbedrag van de producten, welke ongebruikt en onbeschadigd, in originele verpakking dienen te worden aangeboden. De retourbetaling zal geschieden binnen 30 dagen nadat muziekproductie.com de goederen retour heeft ontvangen. Alle verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met administratiekosten aan de klant doorberekend.

De retour mag verzonden worden naar onderstaand adres. Voeg bij je artikelen een print van de orderbevestiging toe en vermeldt het rekeningnummer zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Het adres voor retournering is: Veeteeltstraat 21, 1097 WL Amsterdam, Nederland.

Art. 07 Klachten

Bij ontvangst dient de bestelling gecontroleerd te worden. Problemen met levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld, en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klachten na deze periode kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Art. 08 Productiefouten

muziekproductie.com is niet aansprakelijk voor eventuele productiefouten. Bij misdrukken of defecten dient de klant zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Zo mogelijk kan het product worden omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Art. 09 Bestelling niet ontvangen

muziekproductie.com verwerkt de gegevens exact zoals opgegeven door klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant.

Art. 10 Aansprakelijkheid

muziekproductie.com acht zich niet aansprakelijk voor het onjuist interpreteren van het product.

Art. 11 Inhoud website

Alle teksten op de website zijn met zorg samengesteld. Echter, muziekproductie.com is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten.

Art. 12 Nederlands recht

Op alle artikelen, teksten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Art. 13 Prijzen

Alle prijzen worden vermeld in Euro, en zijn inclusief BTW

Art. 14 Wijzigingen

muziekproductie.com behoudt zich het recht de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.